4. GALGA-SZAC KUPA - NEMZETKÖZI KARATE BAJNOKSÁG


4th GALGA-SZAC CUP - INTERNATIONAL KARATE CHAMPIONSHIPS

ENGLISH INFORMATIONMeghívó


Tisztelt Klubvezetők, Mesterek, Karatésok!

Ezúton szeretnénk meghívni benneteket és versenyzőiteket a 2015. május 9-én szombaton megrendezésre kerülő 4. GALGA-SZAC KUPA Nemzetközi Karate Bajnokságra, amely Kartalon kerül megrendezésre.

Régi álmunk volt, hogy a nagy hagyományokra visszatekintő SZAC Kupát újra életre keltsük, és Fási Tibor illetve a Galgamenti Wado-ryu Karate Egyesület segítségével és közreműködésével ez 2012-ben valóra is válhatott, amikor is megrendeztük az 1. Galga-SZAC Kupát, ahol a régi időkhöz híven több karate stílus versenyzői mérkőzhettek meg egymással. 2013-ban ismét sikerült tovább lépnünk, hiszen a 2. GALGA-SZAC KUPA négy nemzet részvételével nemzetközi versenyként tatamin került megrendezésre. 2014-ben már mind a résztvevők, mind a körülmények igazi nemzetközi színvonalat tükröztek, hiszen 6 ország versenyzői mérhették össze tudásukat 4 tatamival borított és kijelzőkkel ellátott küzdőterén!
A 4. GALGA-SZAC KUPA színvonalát igyekszünk idén is tovább emelni és remélhetőleg a résztvevő nemzetek, klubok és versenyzők száma is emelkedni fog.

A versenyt idén is Kartalon 4. GALGA-SZAC Kupa néven közösen fogjuk megrendezni, de persze a versenyünk csak akkor lehet igazán színvonalas, ha részvételetekkel megtiszteltek bennünket!

A SZAC Kupa hagyományaihoz híven szeretnénk, ha a versenyen több karate stílus és karate szövetség versenyzői barátságos és sportszerű körülmények között mérhetnék össze tudásukat.

A GALGA-SZAC Kupán szeretnénk versenylehetőséget biztosítani a kezdő és haladó karatékáknak egyaránt, ezért a legtöbb korosztályban katában és kumitében is indítunk kezdő és haladó kategóriákat.

Kérjük a nevezési lapot pontosan töltsétek ki, minden esetben szerepeljen az övfokozat, kumite versenyzők esetében pedig a pontos súly is, mert, ha az általunk megadott súlycsoportok nagyon aránytalan képet fognak mutatni a beérkezett nevezések alapján, akkor a kiírt súlycsoportok helyett súly szerint arányosan osztjuk majd el a versenyzőket. Elképzelhető hogy azokban a kategóriákban is csinálunk súlycsoportfelezést, ahol nem írtunk ki külön súlycsoportokat, ha a jelentkezők száma lehetővé teszi ezt. Reményeink szerint minden kategóriába sok versenyző fog nevezni, de a kategóriák összevonásának jogát fenntartjuk, amennyiben ez nem így lenne.

A verseny gördülékeny lebonyolításához szeretnénk megkérni minden kedves klubvezetőt, hogy a nevezéseket a nevezési határidőig, a megadott kategória kódokhoz pontosan beminősítve adják le, az esetleges változásokról pedig jelezzék, hogy minél felkészültebben kezdhessük meg a versenyt.

A nevezési lapon kérem feltüntetni a versenyzőket kísérő, delegálni szándékozott bírók névsorát, fokozatát, és bírói minősítését is!

Mindenkinek eredményes felkészülést kívánunk!

Üdvözlettel a szervezők:

Fási Tibor
(Galgamente)
+3670-648-1171
fasytibor@gmail.com
  Pénzes Tamás
(SZAC)
+3620-206-1370
tamas.penzes@gmail.com

 

MENÜ


Meghívó

NEVEZÉSI LAP

Kategóriák

Korábbi eredmények

Galéria

Szponzori felhívás


English Information

FONTOS

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ
2015. május 1.
NEVEZÉSI CÍM
Pénzes Tamás
tamas.penzes@gmail.com

A VERSENY IDŐPONTJA
2015. május 9. szombat